Selecteer een pagina

Over Irma

Over 

Irma & Yoga

Beoefenen van yoga heeft mij een gevoel van rust, ruimte en stabiliteit gebracht in een periode waarin ik op zoek was naar balans en meer ontspanning in mijn leven.

Tijd nemen voor jezelf, bij jezelf komen, je meer bewust ontspannen, meer rust vinden in je leven, wil ik kunnen delen en daarom ben ik in 2017 de vierjarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gaan volgen. Saswitha yoga is een vorm van Hatha yoga, waarbij je bewust contact maakt met je lichaam, je gevoel en je denken. De adem is het middel om je aandacht te bundelen en je bewegingen te ondersteunen.

Graag laat ik je meegenieten van al het goede wat yoga je kan brengen.

Irma

Over

MIJN LESSEN

Mijn lessen kenmerken zich door zorgvuldig opgebouwde oefeningen in een rustige flow. De afwisselend staande, zittende en liggende houdingen zijn met de adem verbonden en in de oefening zoek je naar een evenwicht tussen spanning en ontspanning. Door concentratie op de adem en het bewust voelen van je lichaam, vind je jouw kracht, de ruimte en leer je ontspanning toe te laten. Door de concentratie ontstaat er een meditatieve aandacht die leidt tot innerlijke rust. Alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom komen aan bod en de les wordt afgesloten met een ontspanning. 

Meer ontspanning in lichaam en geest